Ubisoft Strijd der Giganten™

Ubisoft Strijd der Giganten™

Lever een epische strijd om te overleven in dit avontuur op Nintendo DS™!

Hier kom je allemaal interessante dingen te weten over gigantische wezens!

Scorpirus

Scorpirus, gemuteerde versies van de schorpioenen die voor de ramp bestonden, zijn eenvoudig te herkennen aan hun enorme staart en steenachtige huid, waarmee ze vrijwel onverslaanbaar lijken. Je vindt ze meestal in woestijnen en bij vulkanen en ze kunnen hun vijanden verslaan met de kracht van het vuur.

Mantidae

De sprinkhanen die de klap hebben overleefd, zijn getransformeerd tot reusachtige mantidae. Zij maken de diepe wouden onveilig. Ze zijn te herkennen aan hun messcherpe elektrische klauwen en rechtopstaande vechthouding en ondanks hun gigantische formaat zijn ze opvallend snel.

Arachnys

In de duistere moerassen zijn de arachnys al even gevreesd als hun voorouders, de spinnen. De gifklieren op hun huid en hun gemene kaken maken hen tot machtige en afschrikwekkende wezens.

Formideos

Formideos zijn een vreemde kruising tussen gemuteerde vliegen en mieren. Ze kunnen nog steeds zweven met hun vleugels en korte tijd snelheid maken die goed van pas komt tijdens een gevecht. Ze houden van kou en ze hebben de speciale kracht om hun vijanden te bevriezen.

Gemuteerde koningin

De mysterieuze gemuteerde koningin verscheen toen de asteroïde insloeg op Aarde. Niemand weet of zij is gemuteerd uit een bestaande soort of vanuit de ruimte is gekomen, maar met haar meervoudige krachten is ze een vreselijke vijand.