Ubisoft Strijd der Giganten™

Ubisoft Strijd der Giganten™

Lever een epische strijd om te overleven in dit avontuur op Nintendo DS™!

Nieuw in de "Strijd der Giganten" serie, Strijd der Giganten: Dinosaurs Vallen Aan. Voel de spanning alsof je midden tussen de dinosaurussen staat.

Kies jouw gevecht, overleef en versla de vijand! Kun jij het uitsterven van de machtige dinosaurussen voorkomen?

SPECTACULAIRE GEVECHTEN

Ga de strijd aan en versla elke vijand met jouw dinosaurus in een gevecht van drie rondes. Gebruik alle mogelijkheden van de Wii voor nog meer actie. Je kunt direct een aanval tegenhouden en ontwijken of je eigen superaanval doen. Stap in de prachtige wereld van de dinosaurussen en bescherm jezelf tegen 4 verschillende natuurrampen, van aardbevingen tot vulkaan uitbarstingen!

MAAK JOUW DINOSAURUS UNIEK

Kies jouw favoriete dinosaurus uit 18 verschillende soorten en maak hem zo stoer als jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de T-Rex, Stegosaurus, Velociraptor, Triceratops, Ankylosaurus en Baryonyx. Geef jouw dinosaurus een stoere kleur, geef hem grotere stekels of een sterker pantser en maak hem de sterkste van allemaal.

MULTIPLAYER MODUS

Daag je vrienden uit en speel met zijn vieren één van de 3 multiplayer modi. Kies uit "Versus", "Tournament" en "Tag Team". In "Versus" speel je 1 tegen 1 of 2 tegen 2. In "Tournament" speel je met 4, 8 of 16 spelers in één groot toernooi. Met "Tag Team", speel je samen met een vriend in een team en verslaan jullie de gevaarlijkste vijanden.